joi, 1 noiembrie 2012

Gradina fermecata



Daca v-ati pregatit deja costumele de zine, putem porni in noi aventuri in gradina fermecata!
Alaturi de minunatele zine ale florilor, sintem invitati sa descoperim transformarile din natura completind un calendar, dezlegind ghicitori, participind la crearea unei povesti magice si alegind abtibilduri pentru a construi o superba scena care sa ne lumineze zilele de iarna ce stau sa vina.
Activitati cu zine gasiti si pe pagina dedicata Flower Fairies.





















 






2 comentarii:

  1. Ce fain arata! Mi-am pus-o in wishlist pe elefant.ro, acum vad ca sunt in ea multe activitati pe care si Una le-ar putea face, cu putin ajutor. Multumim mult ca ne luminezi!

    (P.S. Meg and Mog au fost un hit absolut aseara, i-am pus Unei primele doua episoade, le-am vazut intai impreuna si apoi am lasat-o sa le reia cat a avut chef. I-au placut la nebunie!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu abia astept sa lucram pe carte, e tare frumoasa; la mijloc sint citeva pagini cu un peisaj superb, unde trebuie lipite zine, din muuultele abtibilduri :D.
    Am 'testat' si eu azi Meg&Mog si au avut succes si la mine (fetita are 6 ani si e pasionata de vrajitoare si zine rele - am impresia ca a fost putin dezamagita ca Mog nu e chiar asa rea. :D)

    RăspundețiȘtergere